Met de groepsaankoop groene stroom en gas van Het Belang van Limburg stap je gemakkelijk en veilig over naar een voordelig energiecontract. Hoe groter de groep, hoe groter de besparing kan zijn. Doe ook mee, want samen staan we sterker!

Waarom deelnemen:

Veelgestelde vragen

van ma t/m vrij: 8.30 - 18 uur

  • vrijblijvend en gemakkelijk
  • ontvang een persoonlijk voorstel
  • bespaar gemiddeld € 200
  • 9.800 gezinnen stapten reeds over via voorgaande groepsaankopen
  • de overstap wordt volledig verzorgd

In 4 simpele stappen bespaar ook jij op je energiekosten:

  1. Inschrijven: inschrijven is vrijblijvend en gemakkelijk. Neem je jaarlijkse afrekening bij de hand en vul je gegevens in enkele minuten online in.
  2. Veiling: wij organiseren een veiling waarbij energieleveranciers hun beste bod kunnen uitbrengen.
  3. Beslissen: het persoonlijk voorstel toont hoeveel je kan besparen op je energiekosten. Jij beslist of je op het aanbod wil ingaan.
  4. Start contract: aanvaard je het aanbod? Dan begeleiden we je bij de overstap naar je nieuwe energiecontract. Je hoeft hier zelf niets voor te doen!

Gedeputeerde Ludwig Vandenhove: "Voor de Limburger is het een makkelijke manier om haar/zijn energiefactuur voordeliger te maken en tegelijk een duurzaam steentje bij te dragen. Groene elektriciteit moet ook niet duurder zijn dan ‘grijze’, zeker wanneer er via een groepsaankoop een gunstiger aanbod kan worden bedongen bij leveranciers."